• 085 060 2539
  • info@label111.nl

Too Preety

Platform: Webshop

Met trots delen we dat we een op maat gemaakte website hebben afgerond voor Toopreety.com, een betoverende webshop gespecialiseerd in handgemaakte dimplemakers, wimper serum en fake lashes. De website is gebouwd in WordPress met behulp van de krachtige Breakdance Builder.

Onze klant, Toopreety.com, had een duidelijke visie voor haar online winkel: een betoverende en vrouwelijke uitstraling die haar unieke producten perfect zou weerspiegelen. Met veel enthousiasme en toewijding hebben we deze visie tot leven gebracht en het resultaat mag er zijn.

De website is ontworpen om bezoekers te betoveren met de prachtige handgemaakte dimplemakers, wimper serum en fake lashes die worden aangeboden. Elk detail van de website is met zorg ontworpen om de schoonheid en kwaliteit van de producten te benadrukken.

Door gebruik te maken van de krachtige Breakdance Builder hebben we een flexibele en op maat gemaakte webshop gecreëerd. Bezoekers kunnen nu eenvoudig door het assortiment bladeren, producten bekijken en veilig en gemakkelijk aankopen doen.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, en het allerbelangrijkste is dat onze gewaardeerde klant, Toopreety.com, ook zeer tevreden is. We kijken ernaar uit om de website officieel over te dragen, zodat zij met trots kunnen schitteren met hun prachtige webshop vol betoverende dimplemakers, wimper serum en fake lashes.

Contact opnemen

Bekijk onze portfolio!

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden.

WordPress Website Laten Maken

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Ontdek de mogelijkheden voor een indrukwekkende online aanwezigheid. Wij verzorgen WordPress websites op maat in Eindhoven, Helmond, Breda, en Twente. Laat jouw digitale verhaal beginnen!

Social Media Beheer Uitbesteden

Geef jouw social media strategie in ervaren handen. Ons Social Media Beheer Uitbesteden biedt jou de mogelijkheid om te focussen op wat je het beste doet, terwijl wij jouw online community laten groeien. Ontdek de kracht van effectieve social media marketing.

Webshop Laten Maken

Droom je van een bloeiende online winkel? Kies voor een professionele webshop laten maken door ons team bij Label111. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende webshops, inclusief WooCommerce webshops. Ontdek hoe we jouw producten optimaal online kunnen presenteren. Jouw reis naar online succes begint hier, met een op maat gemaakte webshop of WooCommerce webshop door Label111.

Lokale SEO

Wil je beter gevonden worden in jouw lokale markt? Onze Lokale SEO-diensten helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Verbeter jouw lokale zichtbaarheid en trek klanten uit de buurt aan. Kies voor Lokale SEO en laat jouw onderneming bloeien.

Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

  • De prestaties van je website in Google.

  • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

  • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier