• 085 060 2539
 • info@label111.nl

Salon toevoegen aan een van onze sites?

Vergroot de online zichtbaarheid van jouw salon met een listing op een van onze websites!

Waarom een listing?

Een listing op een van onze sites, zoals allebrowbars.nl, allehondentrimsalons.nl of allebarbershops.nl, biedt verschillende voordelen voor eigenaren van brow bars, hondentrimsalons en barbershops. Hier zijn de redenen waarom een listing op onze sites gunstig is:

 1. Sterke backlink: Door je salon op onze site te vermelden, ontvang je een sterke backlink naar jouw eigen salonwebsite. Deze backlink draagt bij aan de online autoriteit van jouw website, wat de ranking in zoekmachines zoals Google verbetert. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid van jouw salon en trek je meer potentiële klanten aan.

 2. Hogere positie in Google: Onze sites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw salonlisting beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. Wanneer mensen zoeken naar brow bars, hondentrimsalons of barbershops in jouw regio, is de kans groter dat ze jouw salon ontdekken. Een hogere positie in Google resulteert in meer organisch verkeer naar jouw website en meer potentiële klanten.

 3. Gericht publiek: Onze sites trekken een specifieke doelgroep aan die actief op zoek is naar diensten zoals die van jouw salon. Door je te laten vermelden op onze sites, vergroot je jouw bereik en breng je jouw salon onder de aandacht van potentiële klanten die specifiek geïnteresseerd zijn in brow bars, hondentrimsalons of barbershops.

 4. Gemakkelijk toevoegen: Het toevoegen van jouw salonlisting op onze sites is snel, eenvoudig en vereist geen technische kennis. Je kunt jouw salongegevens gemakkelijk invullen via het aanmeldformulier, en binnen slechts 2 dagen wordt jouw listing toegevoegd aan de relevante site. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite.

 5. Betaalbaar: Voor slechts €50,- (exclusief btw) per jaar kun je profiteren van de voordelen van een listing op onze sites. Dit is een kosteneffectieve investering in de online zichtbaarheid van jouw salon en kan resulteren in een aanzienlijke stijging van het aantal klanten en omzet.

Kortom, een listing op een van onze sites biedt een sterke backlink, een hogere positie in Google, een gericht publiek, gemakkelijke toevoeging en een betaalbare oplossing om de online zichtbaarheid van jouw brow bar, hondentrimsalon of barbershop te vergroten. Grijp deze kans om meer potentiële klanten te bereiken en jouw salon te laten groeien.

Start Your Free Trial Today

Bekijk voorbeelden van een listing

Waarom een listing op een business directory belangrijk is en kosten bespaart

Het hebben van een listing op een business directory, zoals een Allebarbershops.nl of een Yelp, is van cruciaal belang voor jouw salon. Hier zijn enkele redenen waarom het je niet alleen kosten bespaart, maar ook effectief is bij het aantrekken van gerichte klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar een salon

Gericht publiek

In tegenstelling tot sociale mediaplatforms zoals Instagram of Facebook, waar je berichten vaak verdrinken in de feeds van gebruikers, richten business directories zich specifiek op mensen die actief op zoek zijn naar een dienst die jou salon levert.

Besparing op marketingkosten

Het adverteren op sociale media kan kostbaar zijn en biedt geen garantie dat je de juiste doelgroep bereikt.

Verhoogde conversiekansen

Wanneer klanten actief zoeken naar een dienst op een business directory, zijn ze vaak al in de koopfase. Ze hebben een specifieke behoefte en zijn klaar om een afspraak te maken. Door aanwezig te zijn op een business directory, vergroot je jouw conversiekansen aanzienlijk.

Voeg je listing toe

Zodra wij jouw listingaanvraag ontvangen, sturen wij binnen 1 dag de factuur van jaarlijks 60 euro ex BTW! Zodra de betaling is voltooid, wordt jouw listing direct online geplaatst en ontvang je een persoonlijk account. Met dit account kun je in de toekomst altijd zelf aanpassingen doen aan jouw listing.

Wij nemen ook de verantwoordelijkheid om jouw listing te optimaliseren voor zoekmachines. We voegen relevante informatie toe, zoals jouw diensten en openingstijden, zodat jouw listing goed vindbaar is voor potentiële klanten. Dit helpt je om een sterke online aanwezigheid op te bouwen en meer zichtbaarheid te krijgen in de zoekresultaten.
Soort salon

    Bekijk Projecten

    Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten om een website voor jou te ontwikkelen die de top van de zoekresultaten bereikt!    Gratis SEO Scan

    Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

    Wat je leert met onze SEO-analyse:

    • De prestaties van je website in Google.

    • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

    • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

    Contact formulier