Salon toevoegen aan een van onze sites?

Vergroot de online zichtbaarheid van jouw salon met een listing op een van onze websites!

Waarom een listing?

Een listing op een van onze sites, zoals allebrowbars.nl, allehondentrimsalons.nl of allebarbershops.nl, biedt verschillende voordelen voor eigenaren van brow bars, hondentrimsalons en barbershops. Hier zijn de redenen waarom een listing op onze sites gunstig is:

 1. Sterke backlink: Door je salon op onze site te vermelden, ontvang je een sterke backlink naar jouw eigen salonwebsite. Deze backlink draagt bij aan de online autoriteit van jouw website, wat de ranking in zoekmachines zoals Google verbetert. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid van jouw salon en trek je meer potentiële klanten aan.

 2. Hogere positie in Google: Onze sites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw salonlisting beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. Wanneer mensen zoeken naar brow bars, hondentrimsalons of barbershops in jouw regio, is de kans groter dat ze jouw salon ontdekken. Een hogere positie in Google resulteert in meer organisch verkeer naar jouw website en meer potentiële klanten.

 3. Gericht publiek: Onze sites trekken een specifieke doelgroep aan die actief op zoek is naar diensten zoals die van jouw salon. Door je te laten vermelden op onze sites, vergroot je jouw bereik en breng je jouw salon onder de aandacht van potentiële klanten die specifiek geïnteresseerd zijn in brow bars, hondentrimsalons of barbershops.

 4. Gemakkelijk toevoegen: Het toevoegen van jouw salonlisting op onze sites is snel, eenvoudig en vereist geen technische kennis. Je kunt jouw salongegevens gemakkelijk invullen via het aanmeldformulier, en binnen slechts 2 dagen wordt jouw listing toegevoegd aan de relevante site. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite.

 5. Betaalbaar: Voor slechts €50,- (exclusief btw) per jaar kun je profiteren van de voordelen van een listing op onze sites. Dit is een kosteneffectieve investering in de online zichtbaarheid van jouw salon en kan resulteren in een aanzienlijke stijging van het aantal klanten en omzet.

Kortom, een listing op een van onze sites biedt een sterke backlink, een hogere positie in Google, een gericht publiek, gemakkelijke toevoeging en een betaalbare oplossing om de online zichtbaarheid van jouw brow bar, hondentrimsalon of barbershop te vergroten. Grijp deze kans om meer potentiële klanten te bereiken en jouw salon te laten groeien.

Start Your Free Trial Today

Bekijk voorbeelden van een listing

Waarom een listing op een business directory belangrijk is en kosten bespaart

Het hebben van een listing op een business directory, zoals een Allebarbershops.nl of een Yelp, is van cruciaal belang voor jouw salon. Hier zijn enkele redenen waarom het je niet alleen kosten bespaart, maar ook effectief is bij het aantrekken van gerichte klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar een salon

Gericht publiek

In tegenstelling tot sociale mediaplatforms zoals Instagram of Facebook, waar je berichten vaak verdrinken in de feeds van gebruikers, richten business directories zich specifiek op mensen die actief op zoek zijn naar een dienst die jou salon levert.

Besparing op marketingkosten

Het adverteren op sociale media kan kostbaar zijn en biedt geen garantie dat je de juiste doelgroep bereikt.

Verhoogde conversiekansen

Wanneer klanten actief zoeken naar een dienst op een business directory, zijn ze vaak al in de koopfase. Ze hebben een specifieke behoefte en zijn klaar om een afspraak te maken. Door aanwezig te zijn op een business directory, vergroot je jouw conversiekansen aanzienlijk.

Voeg je listing toe

Zodra wij jouw listingaanvraag ontvangen, sturen wij binnen 1 dag de factuur van jaarlijks 60 euro ex BTW! Zodra de betaling is voltooid, wordt jouw listing direct online geplaatst en ontvang je een persoonlijk account. Met dit account kun je in de toekomst altijd zelf aanpassingen doen aan jouw listing.

Wij nemen ook de verantwoordelijkheid om jouw listing te optimaliseren voor zoekmachines. We voegen relevante informatie toe, zoals jouw diensten en openingstijden, zodat jouw listing goed vindbaar is voor potentiële klanten. Dit helpt je om een sterke online aanwezigheid op te bouwen en meer zichtbaarheid te krijgen in de zoekresultaten.
Soort salon

    Meest gestelde vragen

    Label 111 is een toonaangevende webdesign- en ontwikkelingsbureau dat gespecialiseerd is in het maken van op maat gemaakte WordPress-websites. Wij helpen bedrijven hun online aanwezigheid te verbeteren door gebruiksvriendelijke, responsieve en visueel aantrekkelijke websites te creëren.

    Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

    • WordPress webdesign
    • WordPress ontwikkeling
    • E-commerce oplossingen
    • Onderhoud en ondersteuning
    • Website migratie
    • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
    • Aanpassing van thema’s en plugins

    Ja, wij kunnen uw bestaande website volledig herontwerpen en verbeteren om te voldoen aan moderne designstandaarden en functionaliteiten.

    Prijs zit dan tussen de 350 en 550 euro

    Ons ontwikkelingsproces bestaat uit de volgende stappen:

    1. Kennismaking en briefing: Begrip van uw doelen en vereisten.
    2. Planning en ontwerp: Creëren van wireframes en ontwerpen.
    3. Ontwikkeling: Coderen en ontwikkelen van de website.
    4. Testen: Grondige tests om bugs en fouten te identificeren en te verhelpen.
    5. Lancering: Livegang van de website.
    6. Onderhoud: Doorlopende ondersteuning en updates.

    De tijdlijn voor de ontwikkeling van een website varieert afhankelijk van de complexiteit van het project en uw specifieke vereisten. Een eenvoudige website kan in enkele weken voltooid zijn, terwijl complexere projecten enkele maanden kunnen duren.

    De kosten variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Na een eerste consultatie kunnen wij een gedetailleerde offerte opstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

    Maar de standaard prijzen zijn:

    • One page website met boekingsfunctie: 550 euro
    • Meerpagina website met verschillende functies: 995 euro
    • Webshop in Wordpress: 1750 euro
    • Webshop in Shopify: 1250 euro

     

    Ja, wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en beveiligd is. 

    Vanaf 75 euro per maand

    Ja, al onze websites zijn volledig responsief en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten om een naadloze gebruikerservaring te garanderen, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

    Na de lancering bieden wij doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten aan. Dit omvat updates, beveiligingscontroles, back-ups en het oplossen van technische problemen.

    SEO (Search Engine Optimization) helpt uw website om beter zichtbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Dit betekent dat wanneer potentiële klanten zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt, uw website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit leidt tot meer verkeer naar uw website, meer leads en uiteindelijk meer omzet.

    On-page SEO verwijst naar optimalisaties die u op uw eigen website uitvoert om de zoekmachine zichtbaarheid te verbeteren. Dit omvat zaken als het optimaliseren van content, het gebruik van relevante zoekwoorden, en het verbeteren van de laadsnelheid van de site. Off-page SEO daarentegen verwijst naar acties buiten uw website die uw zoekmachine rangschikking beïnvloeden, zoals het verkrijgen van backlinks van andere websites, social media marketing en online reviews.

    Lokale SEO richt zich op het optimaliseren van uw online aanwezigheid om beter zichtbaar te worden voor zoekopdrachten die relevant zijn voor een specifieke geografische locatie. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die fysiek aanwezig zijn in een bepaalde regio of stad. Door lokale SEO-technieken toe te passen, zoals het optimaliseren van uw Google Mijn Bedrijf-profiel, het verzamelen van lokale reviews en het gebruik van lokale zoekwoorden, kunt u uw zichtbaarheid in lokale zoekresultaten vergroten en meer klanten aantrekken die in uw directe omgeving zoeken naar uw producten of diensten.

    WordPress Website Laten Maken

    Wil je een professionele WordPress website laten maken? Ontdek de mogelijkheden voor een indrukwekkende online aanwezigheid. Wij verzorgen WordPress websites op maat in Eindhoven, Helmond, Breda, Mol,Antwerpen,Nijmegen. Laat jouw digitale verhaal beginnen!

    Social Media Beheer Uitbesteden

    Geef jouw social media strategie in ervaren handen. Ons Social Media Beheer Uitbesteden biedt jou de mogelijkheid om te focussen op wat je het beste doet, terwijl wij jouw online community laten groeien. Ontdek de kracht van effectieve social media marketing.

    Webshop Laten Maken

    Droom je van een bloeiende online winkel? Kies voor een professionele webshop laten maken door ons team bij Label111. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende webshops, inclusief WooCommerce webshops. Ontdek hoe we jouw producten optimaal online kunnen presenteren. Jouw reis naar online succes begint hier, met een op maat gemaakte webshop of WooCommerce webshop door Label111.

    Lokale SEO

    Wil je beter gevonden worden in jouw lokale markt? Onze Lokale SEO-diensten helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Verbeter jouw lokale zichtbaarheid en trek klanten uit de buurt aan. Kies voor Lokale SEO en laat jouw onderneming bloeien.

    Gratis SEO Scan

    Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

    Wat je leert met onze SEO-analyse:

    • De prestaties van je website in Google.

    • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

    • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

    Contact formulier

    Contact Form Demo (#4)