• 085 060 2539
  • info@label111.nl

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een WordPress website bij Label 111?

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een WordPress website bij Label 111?

Het bepalen van de prijs voor jouw website is geen sinecure. In dit artikel beschrijven we de verschillende bouwprofielen, zodat je zelf kunt inschatten wat een WordPress website bij Label 111 voor jou gaat kosten.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld, met een marktaandeel van 65,2%. Sinds de oprichting in 2003 heeft het platform zich ontwikkeld tot de favoriete keuze voor zowel grote als kleine bedrijven. Wereldwijd draait 42,6% van alle websites op WordPress.

Kostenoverzicht

  • DIY (Doe het zelf): Als je zelf een WordPress website bouwt, ben je slechts een klein bedrag kwijt. De kosten variëren afhankelijk van domeinregistratie, hosting en eventuele premium thema’s.
  • Freelancers & ZZP’ers: Als je kiest voor een freelancer of ZZP’er, variëren de kosten afhankelijk van de complexiteit van de site en het aantal uren dat eraan wordt besteed. De prijs kan variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s.
  • Webdesignbureaus zoals Label 111: Bij het inschakelen van een professioneel bureau zoals Label 111 krijg je te maken met een team van specialisten. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van het project, het gebruikte thema en eventuele maatwerkfunctionaliteiten. De prijzen kunnen variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s, afhankelijk van de specificaties.

Voordelen van een professionele website bij Label 111

  • Op maat gemaakt: Bij Label 111 krijg je een website die specifiek is ontworpen om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen.
  • SEO-geoptimaliseerd: Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat betekent dat ze zijn ontworpen om goed te scoren in zoekresultaten.
  • Onderhoud & Support: Wij bieden regelmatig onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft draaien en up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en beveiligingsupdates.

Het kiezen van de juiste partner voor het bouwen van je WordPress website is cruciaal. Bij Label 111 combineren we technische expertise met creatieve flair om een website te creëren die jouw merkidentiteit belichaamt en resonantie vindt bij jouw doelgroep.

Bekijk onze portfolio!

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden.

WordPress Website Laten Maken

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Ontdek de mogelijkheden voor een indrukwekkende online aanwezigheid. Wij verzorgen WordPress websites op maat in Eindhoven, Helmond, Breda, en Twente. Laat jouw digitale verhaal beginnen!

Social Media Beheer Uitbesteden

Geef jouw social media strategie in ervaren handen. Ons Social Media Beheer Uitbesteden biedt jou de mogelijkheid om te focussen op wat je het beste doet, terwijl wij jouw online community laten groeien. Ontdek de kracht van effectieve social media marketing.

Webshop Laten Maken

Droom je van een bloeiende online winkel? Kies voor een professionele webshop laten maken door ons team bij Label111. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende webshops, inclusief WooCommerce webshops. Ontdek hoe we jouw producten optimaal online kunnen presenteren. Jouw reis naar online succes begint hier, met een op maat gemaakte webshop of WooCommerce webshop door Label111.

Lokale SEO

Wil je beter gevonden worden in jouw lokale markt? Onze Lokale SEO-diensten helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Verbeter jouw lokale zichtbaarheid en trek klanten uit de buurt aan. Kies voor Lokale SEO en laat jouw onderneming bloeien.

Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

  • De prestaties van je website in Google.

  • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

  • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier