• 085 060 2539
  • info@label111.nl

Ontdek enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube


Enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube

Enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube

Je hoeft niet per se je gezicht te laten zien op YouTube om succesvol te zijn en een goed inkomen te verdienen. Er zijn veel kanalen zonder gezicht die erin slagen om een groot publiek aan te trekken en veel geld te verdienen. Hier zijn enkele kanalen zonder gezicht die maandelijks een goed inkomen verdienen via YouTube.

Dude Perfect

Dude Perfect is een groep vrienden die online video’s maken over trucjes met sportartikelen. Ze zijn erin geslaagd om meer dan 57 miljoen abonnees aan te trekken en verdienen naar schatting tussen de 20 en 30 miljoen dollar per jaar via hun YouTube-kanaal. Ze maken gebruik van creatieve trucjes, uitdagingen en andere activiteiten om hun publiek te vermaken.

5-Minute Crafts

5-Minute Crafts is een kanaal dat tutorials biedt voor verschillende doe-het-zelf-projecten. Ze hebben meer dan 70 miljoen abonnees en verdienen naar schatting tussen de 20 en 30 miljoen dollar per jaar via hun YouTube-kanaal. Het kanaal biedt tutorials voor alles, van het maken van decoraties tot het schoonmaken van je huis.

Tasty

Tasty is een kanaal dat video’s biedt over koken en bakken. Ze hebben meer dan 44 miljoen abonnees en verdienen naar schatting tussen de 10 en 20 miljoen dollar per jaar via hun YouTube-kanaal. Het kanaal biedt korte video’s over het maken van eenvoudige en smakelijke recepten.

Howto & Style

Howto & Style is een categorie op YouTube die video’s biedt over verschillende onderwerpen, waaronder mode, make-up, haar en meer. Er zijn veel kanalen zonder gezicht binnen deze categorie die succesvol zijn en een goed inkomen verdienen, zoals Cute Girls Hairstyles, dat naar schatting tussen de 1 en 5 miljoen dollar per jaar verdient.

Conclusion

Je hoeft niet je gezicht te laten zien op YouTube om succesvol te zijn en geld te verdienen. Kanalen zonder gezicht kunnen net zo succesvol zijn als kanalen met een persoonlijkheid en kunnen een groot publiek aantrekken en veel geld verdienen. Of je nu geïnteresseerd bent in sport, koken, doe-het-zelf-projecten of mode, er is een kanaal zonder gezicht op YouTube dat bij je past.

Bekijk Projecten

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten om een website voor jou te ontwikkelen die de top van de zoekresultaten bereikt!Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

  • De prestaties van je website in Google.

  • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

  • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier