Projecten

Het kan voorkomen dat er op onze website websites worden vermeld die inmiddels niet meer in ons bezit zijn. Toch willen wij hierbij benadrukken dat deze websites nog steeds ons werk vertegenwoordigen en wij er trots op zijn wat wij hebben kunnen bijdragen aan hun succes. Het kan zijn dat de eigenaren van deze websites hebben besloten om deze te verkopen of om de hosting elders onder te brengen. Desondanks blijven wij van mening dat het belangrijk is om onze portfolio up-to-date te houden en daarom vermelden wij deze websites nog steeds op onze website. Wij blijven ons inzetten om hoogwaardige websites te ontwikkelen en om onze klanten te voorzien van de beste service en ondersteuning, ook voor projecten die niet meer in ons bezit zijn.

Rijschool 076-Breda

Voor Rijschool 076-Breda hebben wij een op maat gemaakte website ontwikkeld, voorzien van twee formulieren: één voor proeflessen en één voor contact. De website is op alle apparaten responsive en presteert bovendien vrij snel. Dit jaar zijn wij begonnen met de SEO-optimalisatie van de website, in de hoop zo spoedig mogelijk resultaten te kunnen boeken.

Alle Barbershops

Wij beheren onze eigen website en zijn erin geslaagd om deze op meer dan 500 zoekwoorden binnen de top 5 te laten verschijnen. Momenteel werken wij aan de ontwikkeling van een op maat gemaakte website, waarbij wij ons richten op een esthetisch hoogwaardig ontwerp. Tevens zal er een boekingsfunctie voor barbieren en kappers worden geïntegreerd, welke binnenkort zal worden gelanceerd.

CBD-Wietolie

Wij hebben deze website ontworpen met als doel deze te verkopen en onze klant is zeer tevreden met het resultaat. Het betreft een affiliate webshop die is gekoppeld aan diverse andere webshops. Op de website is er veel geschreven content te vinden over CBD olie.

Barcelona Stedentrip

Barcelona Stedentrip.nl is een volledig op maat gemaakte website die fungeert als een uitgebreide reisgids voor Barcelona. Wij hebben diverse teksten geschreven die bezoekers voorzien van alle benodigde informatie over de stad. De website is ontworpen met het doel om de gebruikerservaring te optimaliseren en ervoor te zorgen dat bezoekers de informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Onze klant is zeer tevreden met het resultaat en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan een succesvolle reiservaring voor toeristen die Barcelona bezoeken.

Azie Info

Azieinfo.nl is een website die zich richt op het verstrekken van informatie over Azië. De website biedt een schat aan informatie over de verschillende landen en regio's in Azië, inclusief tips voor reizen en accommodatie, bezienswaardigheden, culturele evenementen, eetgelegenheden en nog veel meer. De website is ontworpen om gemakkelijk te navigeren en te gebruiken, zodat bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Supertaxi Services

Supertaxieindhoven.nl is de officiële website van een taxibedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. De website biedt klanten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een taxi te boeken, zowel voor korte als lange afstanden. De website is ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren, met een eenvoudig te gebruiken interface en een snelle boekingsfunctie. Daarnaast is de website voorzien van informatie over de verschillende diensten die het taxibedrijf aanbiedt, waaronder luchthavenvervoer, zakelijke diensten en groepsvervoer. De tarieven zijn transparant en de klant kan vooraf het tarief bekijken. Supertaxieindhoven.nl is gericht op het bieden van een betrouwbare en efficiënte taxi service voor klanten in Eindhoven en omgeving.

Offerte aanvragen

Bekijk onze portfolio!

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden.

WordPress Website Laten Maken

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Ontdek de mogelijkheden voor een indrukwekkende online aanwezigheid. Wij verzorgen WordPress websites op maat in Eindhoven, Helmond, Breda, Mol,Antwerpen,Nijmegen. Laat jouw digitale verhaal beginnen!

Social Media Beheer Uitbesteden

Geef jouw social media strategie in ervaren handen. Ons Social Media Beheer Uitbesteden biedt jou de mogelijkheid om te focussen op wat je het beste doet, terwijl wij jouw online community laten groeien. Ontdek de kracht van effectieve social media marketing.

Webshop Laten Maken

Droom je van een bloeiende online winkel? Kies voor een professionele webshop laten maken door ons team bij Label111. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende webshops, inclusief WooCommerce webshops. Ontdek hoe we jouw producten optimaal online kunnen presenteren. Jouw reis naar online succes begint hier, met een op maat gemaakte webshop of WooCommerce webshop door Label111.

Lokale SEO

Wil je beter gevonden worden in jouw lokale markt? Onze Lokale SEO-diensten helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Verbeter jouw lokale zichtbaarheid en trek klanten uit de buurt aan. Kies voor Lokale SEO en laat jouw onderneming bloeien.

Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

  • De prestaties van je website in Google.

  • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

  • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier