• 085 060 2539
  • info@label111.nl

Projecten

Het kan voorkomen dat er op onze website websites worden vermeld die inmiddels niet meer in ons bezit zijn. Toch willen wij hierbij benadrukken dat deze websites nog steeds ons werk vertegenwoordigen en wij er trots op zijn wat wij hebben kunnen bijdragen aan hun succes. Het kan zijn dat de eigenaren van deze websites hebben besloten om deze te verkopen of om de hosting elders onder te brengen. Desondanks blijven wij van mening dat het belangrijk is om onze portfolio up-to-date te houden en daarom vermelden wij deze websites nog steeds op onze website. Wij blijven ons inzetten om hoogwaardige websites te ontwikkelen en om onze klanten te voorzien van de beste service en ondersteuning, ook voor projecten die niet meer in ons bezit zijn.

Brows by Jess

Voor Brows by Jess hebben wij een responsive website ontwikkeld die niet alleen op maat is gemaakt, maar tevens geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarbij hebben wij ervoor gezorgd dat de website naadloos geïntegreerd is met het boekingssysteem van de onderneming. Sinds wij verantwoordelijk zijn voor de SEO-strategie van de website, heeft deze zich gestaag weten te handhaven binnen de top vijf zoekresultaten op meer dan twintig verschillende zoekwoorden.

Rijschool 076-Breda

Voor Rijschool 076-Breda hebben wij een op maat gemaakte website ontwikkeld, voorzien van twee formulieren: één voor proeflessen en één voor contact. De website is op alle apparaten responsive en presteert bovendien vrij snel. Dit jaar zijn wij begonnen met de SEO-optimalisatie van de website, in de hoop zo spoedig mogelijk resultaten te kunnen boeken.

Alle Barbershops

Wij beheren onze eigen website en zijn erin geslaagd om deze op meer dan 500 zoekwoorden binnen de top 5 te laten verschijnen. Momenteel werken wij aan de ontwikkeling van een op maat gemaakte website, waarbij wij ons richten op een esthetisch hoogwaardig ontwerp. Tevens zal er een boekingsfunctie voor barbieren en kappers worden geïntegreerd, welke binnenkort zal worden gelanceerd.

CBD-Wietolie

Wij hebben deze website ontworpen met als doel deze te verkopen en onze klant is zeer tevreden met het resultaat. Het betreft een affiliate webshop die is gekoppeld aan diverse andere webshops. Op de website is er veel geschreven content te vinden over CBD olie.

Barcelona Stedentrip

Barcelona Stedentrip.nl is een volledig op maat gemaakte website die fungeert als een uitgebreide reisgids voor Barcelona. Wij hebben diverse teksten geschreven die bezoekers voorzien van alle benodigde informatie over de stad. De website is ontworpen met het doel om de gebruikerservaring te optimaliseren en ervoor te zorgen dat bezoekers de informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Onze klant is zeer tevreden met het resultaat en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan een succesvolle reiservaring voor toeristen die Barcelona bezoeken.

Azie Info

Azieinfo.nl is een website die zich richt op het verstrekken van informatie over Azië. De website biedt een schat aan informatie over de verschillende landen en regio's in Azië, inclusief tips voor reizen en accommodatie, bezienswaardigheden, culturele evenementen, eetgelegenheden en nog veel meer. De website is ontworpen om gemakkelijk te navigeren en te gebruiken, zodat bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Supertaxi Services

Supertaxieindhoven.nl is de officiële website van een taxibedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. De website biedt klanten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een taxi te boeken, zowel voor korte als lange afstanden. De website is ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren, met een eenvoudig te gebruiken interface en een snelle boekingsfunctie. Daarnaast is de website voorzien van informatie over de verschillende diensten die het taxibedrijf aanbiedt, waaronder luchthavenvervoer, zakelijke diensten en groepsvervoer. De tarieven zijn transparant en de klant kan vooraf het tarief bekijken. Supertaxieindhoven.nl is gericht op het bieden van een betrouwbare en efficiënte taxi service voor klanten in Eindhoven en omgeving.

Offerte aanvragen

Bekijk Projecten

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten om een website voor jou te ontwikkelen die de top van de zoekresultaten bereikt!Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

  • De prestaties van je website in Google.

  • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

  • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier