WordPress website laten maken

In het digitale tijdperk van vandaag is een professionele website niet alleen wenselijk, maar ook essentieel. Bij Label111 begrijpen we de kracht van een effectieve online aanwezigheid. Onze expertise in het creëren van op maat gemaakte WordPress websites zorgt ervoor dat jouw merk opvalt in de digitale menigte. Met behulp van de geavanceerde Breakdance Builder ontwerpen we websites die zowel esthetisch als functioneel zijn, en die de unieke waarden en visie van jouw bedrijf weerspiegelen.

WordPress Webdesign

Op zoek naar een WordPress website die resultaten levert? Label111 is dé specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress websites en WooCommerce webshops. Wij begrijpen dat een goede website meer is dan alleen een online visitekaartje - het is een tool die voor jou werkt. Van het aantrekken van nieuwe klanten tot het genereren van offerte aanvragen en directe verkopen, onze websites zijn ontworpen om te presteren. 

Waarom kiezen voor een WordPress website van Label111?

Gebruiksvriendelijk en Aanpasbaar

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele content management systeem beschikbaar. Bij Label111 maken we gebruik van deze krachtige tool om jou een website te bieden die eenvoudig zelf te beheren is. Dit betekent dat je snel en eenvoudig content kunt toevoegen, wijzigen en publiceren - allemaal zonder te wachten op een webbureau.

Altijd Up-to-date

De WordPress-community is ongeëvenaard in zijn inzet voor voortdurende verbetering. Jouw website zal regelmatig updates ontvangen die zorgen voor de nieuwste functies en beveiliging. Met onze WordPress onderhoudsservice nemen we zelfs het beheer van deze updates en back-ups van je over.

SEO-Geoptimaliseerd

Een WordPress website van Label111 betekent een sterke basis voor zoekmachineoptimalisatie. We zorgen ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat essentieel is om online gevonden te worden. Daarnaast bieden we SEO-advies en -diensten om je website nog verder te verbeteren.

 

One-Page website
Conversie gericht
550
  • Basis SEO
  • Conversiegericht
  • Hosting en onderhoud voor 1 jaar
  • Op maat gemaakt
Aanvragen
Meer pagina's
Goed voor grotere website
1050
vanaf
  • Basis SEO
  • Hosting en Onderhoud voor 1 jaar
  • Op maat gemaakt
Aanvragen

Prijzen

Onze websitepakketten bieden flexibiliteit tegen betaalbare prijzen: €550 voor een One Page site en vanaf €1050 voor meerdere pagina's, inclusief een jaar hosting (€110) en jaarlijks onderhoud en hosting voor €150.

Websites

Een website is het digitale gezicht van jouw onderneming. Bij Label111 geloven we dat elk bedrijf uniek is en daarom verdient elke onderneming een unieke website.

Projecten

Wordpress

Online Occasions

Wordpress

Chico’s Seru Hulanda Resort

Woocommerce

Elektrische Kinderauto Kopen

Woocommerce

Luchtzuiverende Kamerplanten

Wordpress

Alle Tattooshops

Woocommerce

Alles over Ashwagandha

Wordpress

Celestia Events

Wordpress/Woocommerce

Hometrainersvergelijken

Affiliate store
Wordpress

Gunstig Wonen

WooCommerce

Bloempassie

Webshop

Too Preety

Website

Pink Emerald Phoenix

Webshop

CBD-Wietolie

Wij hebben met veel toewijding deze website ontworpen, met als uiteindelijk doel om deze te verkopen. Onze klant is buitengewoon tevreden met het behaalde resultaat. Deze website betreft een geavanceerde affiliate webshop, die naadloos is gekoppeld a...
Website

Supertaxi Services

Supertaxieindhoven.nl is de officiële website van een taxibedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. De website biedt klanten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een taxi te boeken, zowel voor korte als lange afstanden. De website is ontworpen om de ...
WordPress

Alle Barbershops

We zijn verheugd om te delen dat we onze website volledig hebben omgebouwd met ons eigen op maat gemaakte systeem, dat draait op WordPress en Breakdance Builder. Het resultaat is een esthetisch hoogwaardig ontwerp dat onze bezoekers zal imponeren. We...
WordPress

Barcelona Stedentrip

Barcelona Stedentrip.nl is een volledig op maat gemaakte website die fungeert als een uitgebreide reisgids voor Barcelona. Wij hebben diverse teksten geschreven die bezoekers voorzien van alle benodigde informatie over de stad. De website is ontworpe...
Wordpress

Azie Info

Azieinfo.nl is een website die zich richt op het verstrekken van informatie over Azië. De website biedt een schat aan informatie over de verschillende landen en regio's in Azië, inclusief tips voor reizen en accommodatie, bezienswaardigheden, cultu...
Wordpress

Rijschool 076-Breda

Voor Rijschool 076-Breda hebben wij een op maat gemaakte website ontwikkeld, voorzien van twee formulieren: één voor proeflessen en één voor contact. De website is op alle apparaten responsive en presteert bovendien vrij snel. Dit jaar zijn wij b...

Bekijk onze portfolio!

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden.

WordPress Website Laten Maken

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Ontdek de mogelijkheden voor een indrukwekkende online aanwezigheid. Wij verzorgen WordPress websites op maat in Eindhoven, Helmond, Breda, Mol,Antwerpen,Nijmegen. Laat jouw digitale verhaal beginnen!

Social Media Beheer Uitbesteden

Geef jouw social media strategie in ervaren handen. Ons Social Media Beheer Uitbesteden biedt jou de mogelijkheid om te focussen op wat je het beste doet, terwijl wij jouw online community laten groeien. Ontdek de kracht van effectieve social media marketing.

Webshop Laten Maken

Droom je van een bloeiende online winkel? Kies voor een professionele webshop laten maken door ons team bij Label111. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende webshops, inclusief WooCommerce webshops. Ontdek hoe we jouw producten optimaal online kunnen presenteren. Jouw reis naar online succes begint hier, met een op maat gemaakte webshop of WooCommerce webshop door Label111.

Lokale SEO

Wil je beter gevonden worden in jouw lokale markt? Onze Lokale SEO-diensten helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Verbeter jouw lokale zichtbaarheid en trek klanten uit de buurt aan. Kies voor Lokale SEO en laat jouw onderneming bloeien.

Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

  • De prestaties van je website in Google.

  • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

  • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier