Webshop laten maken

Elke WooCommerce webshop die we bij Label111 maken, is uniek en op maat gemaakt naar uw wensen en doelen. We werken niet met standaardtemplates maar creëren een webshop die

WooCommerce Webshop

Wat kost het laten maken van een WooCommerce webshop?

De kosten voor het laten maken van een webshop zijn net zo variabel als de prijs van een auto - het hangt allemaal af van uw specifieke wensen en behoeften. Bij Label111 begrijpen we dat uw webshop vele jaren mee moet gaan om een waardevolle investering te zijn. 

Zelf maken of laten maken?

Hoewel moderne CMS'en het gemakkelijker hebben gemaakt om zelf websites en webshops te bouwen, zijn er nog steeds talrijke voordelen aan het inschakelen van een professionele webbouwer zoals Label111:

 • Snelheid: Wij garanderen een snelle webshop, wat essentieel is voor gebruikerservaring en uw posities in Google.
 • Technische kwaliteit: Wij nemen alle technische zorgen uit handen, zodat uw webshop vlekkeloos functioneert.
 • Conversie: Ons design en onze functionaliteiten zijn gericht op het omzetten van bezoekers in klanten.
 • SEO-optimalisatie: Wij zijn experts in SEO, inclusief het toepassen van structured data om uw vindbaarheid te verbeteren.
 • Klantgericht: We zorgen ervoor dat uw webshop voldoet aan de eisen en verwachtingen van uw klanten.

Altijd een website op maat Elke WooCommerce webshop die we bij Label111 maken, is uniek en op maat gemaakt naar uw wensen en doelen. We werken niet met standaardtemplates maar creëren een webshop die:

 • Uw huisstijl perfect weerspiegelt: We zorgen ervoor dat uw webshop naadloos aansluit bij uw merkidentiteit.
 • Snel en vindbaar is: Een snelle laadtijd en goede vindbaarheid in Google zijn essentieel voor het succes van uw webshop.
 • Bezoekers omzet in klanten: We richten ons op een design en structuur die bezoekers aanzetten tot actie.

Vertel ons uw ideeën, en wij laten u de mogelijkheden zien. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften kan uw nieuwe WooCommerce webshop van Label111 binnen enkele dagen online zijn. Wilt u betalen in termijnen? Geen probleem.

Webshops

Wordpress

Online Occasions

Wordpress

Chico’s Seru Hulanda Resort

Woocommerce

Elektrische Kinderauto Kopen

Woocommerce

Luchtzuiverende Kamerplanten

Wordpress

Alle Tattooshops

Woocommerce

Alles over Ashwagandha

Wordpress

Celestia Events

Wordpress/Woocommerce

Hometrainersvergelijken

Affiliate store
Wordpress

Gunstig Wonen

WooCommerce

Bloempassie

Webshop

Too Preety

Website

Pink Emerald Phoenix

Webshop

CBD-Wietolie

Wij hebben met veel toewijding deze website ontworpen, met als uiteindelijk doel om deze te verkopen. Onze klant is buitengewoon tevreden met het behaalde resultaat. Deze website betreft een geavanceerde affiliate webshop, die naadloos is gekoppeld a...
Website

Supertaxi Services

Supertaxieindhoven.nl is de officiële website van een taxibedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. De website biedt klanten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een taxi te boeken, zowel voor korte als lange afstanden. De website is ontworpen om de ...
WordPress

Alle Barbershops

We zijn verheugd om te delen dat we onze website volledig hebben omgebouwd met ons eigen op maat gemaakte systeem, dat draait op WordPress en Breakdance Builder. Het resultaat is een esthetisch hoogwaardig ontwerp dat onze bezoekers zal imponeren. We...
WordPress

Barcelona Stedentrip

Barcelona Stedentrip.nl is een volledig op maat gemaakte website die fungeert als een uitgebreide reisgids voor Barcelona. Wij hebben diverse teksten geschreven die bezoekers voorzien van alle benodigde informatie over de stad. De website is ontworpe...
Wordpress

Azie Info

Azieinfo.nl is een website die zich richt op het verstrekken van informatie over Azië. De website biedt een schat aan informatie over de verschillende landen en regio's in Azië, inclusief tips voor reizen en accommodatie, bezienswaardigheden, cultu...
Wordpress

Rijschool 076-Breda

Voor Rijschool 076-Breda hebben wij een op maat gemaakte website ontwikkeld, voorzien van twee formulieren: één voor proeflessen en één voor contact. De website is op alle apparaten responsive en presteert bovendien vrij snel. Dit jaar zijn wij b...

Websites

Een website is het digitale gezicht van jouw onderneming. Bij Label111 geloven we dat elk bedrijf uniek is en daarom verdient elke onderneming een unieke website.

Bekijk onze portfolio!

Bekijk onze afgeronde projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden.

WordPress Website Laten Maken

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Ontdek de mogelijkheden voor een indrukwekkende online aanwezigheid. Wij verzorgen WordPress websites op maat in Eindhoven, Helmond, Breda, Mol,Antwerpen,Nijmegen. Laat jouw digitale verhaal beginnen!

Social Media Beheer Uitbesteden

Geef jouw social media strategie in ervaren handen. Ons Social Media Beheer Uitbesteden biedt jou de mogelijkheid om te focussen op wat je het beste doet, terwijl wij jouw online community laten groeien. Ontdek de kracht van effectieve social media marketing.

Webshop Laten Maken

Droom je van een bloeiende online winkel? Kies voor een professionele webshop laten maken door ons team bij Label111. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende webshops, inclusief WooCommerce webshops. Ontdek hoe we jouw producten optimaal online kunnen presenteren. Jouw reis naar online succes begint hier, met een op maat gemaakte webshop of WooCommerce webshop door Label111.

Lokale SEO

Wil je beter gevonden worden in jouw lokale markt? Onze Lokale SEO-diensten helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Verbeter jouw lokale zichtbaarheid en trek klanten uit de buurt aan. Kies voor Lokale SEO en laat jouw onderneming bloeien.

Gratis SEO Scan

Om een toppositie in de zoekresultaten te bereiken, is het essentieel om eerst de huidige status van je website te begrijpen. Voldoet jouw website aan de actuele criteria van Google? Met onze gratis online SEO-check kom je hier snel achter. Na de analyse ontvang je een uitgebreid rapport in je inbox.

Wat je leert met onze SEO-analyse:

 • De prestaties van je website in Google.

 • Hoe potentiële klanten in Google naar jou zoeken.

 • Strategieën om je concurrenten voor te blijven.

Contact formulier